Lammi

Myymälämme sijaitsee Lammin keskustassa, osoitteessa Lamminraitti 18. Laajan tuotevalikoiman ohella tarjoamme kaikki optometristin ja silmälääkärin palvelut.

Palvelemme

Maanantaista torstaihin
09:00–17:00
Muina aikoina sop. mukaan
Yhteydenotot puh. 075 758 0901

Sinua palvelevat

Piia VuorenpääIsmo KivinenSenni KivinenNina Laitamäki
OptometristiOptometristiOptometristiSilmälääkäri

Optikkosi Lammilla

Tervetuloa Optikko Kivisen myymälään Lammille! Optikko Kivinen on vakiinnuttanut asemansa alueen luotettuna optikkoliikkeenä, joka tarjoaa laadukkaita palveluita ja tuotteita asiakkailleen.

Etsitpä sitten optikkoa, silmälääkäriä tai uusia silmälaseja Hämeenlinnasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Optikko Kivinen on erikoistunut huolehtimaan silmiesi terveydestä.

Optikko Kivinen on perheyritys, joka on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua asiakkailleen. Myymälämme henkilökunta koostuu kokeneista ammattilaisista. He ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa.

Silmälääkäri sekä Optikko

Silmien terveyden ylläpito on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten näöntarkastuksia ja silmänpainemittauksia. Silmälääkärimme tekevät perusteellisia tutkimuksia ja varmistavat, että mahdolliset silmäsairaudet tai näköongelmat havaitaan ja hoidetaan ajoissa. Voit siis luottaa siihen, että terveytesi on hyvissä käsissä.

Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita silmälaseja ja aurinkolaseja eri tyyleissä ja hintaluokissa. Olipa tyylisi sitten klassinen, trendikäs tai sporttinen, meiltä löydät varmasti sopivat kehykset ja linssit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat silmälasit, jotka sekä täyttävät näkemisen tarpeesi että heijastavat omaa persoonallisuuttasi.