Hämeenlinna

Myymälämme sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa, Keskustalossa, osoitteessa Palokunnankatu 16. Sisäänkäynti myymälään on sisäpihalta tai Linnankadun puolelta portaiden alapäästä. Laajan tuotevalikoiman ohella tarjoamme kaikki optometristin ja silmälääkärin palvelut.

Palvelemme

Maanantaisin – perjantaisin09:00–17:00
Lauantaisin10:00–14:00. 
Muina aikoina sop. mukaan
Yhteydenotot puh. 075 758 0900


Sinua palvelevat

Ismo KivinenAnne SalminenSenni KivinenMari VieruAnja KivinenMiikael HeiskanenTarja Maaranen
OptometristiOptometristiOptometristiOptinen myyjäOptinen myyjäSilmälääkäriSilmälääkäri

Optikkosi Hämeenlinnassa

Tervetuloa Optikko Kivisen myymälään Hämeenlinnassa! Olemme ylpeitä voidessamme palvella alueen asukkaita jo yli 50 vuoden ajan. Optikko Kivinen on vakiinnuttanut asemansa alueen luotettuna optikkoliikkeenä, joka tarjoaa laadukkaita palveluita ja tuotteita asiakkailleen.

Etsitpä sitten optikkoa, silmälääkäriä tai uusia silmälaseja Hämeenlinnasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Optikko Kivinen on erikoistunut huolehtimaan silmiesi terveydestä.

Optikko Kivinen on perheyritys, joka on sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua asiakkailleen. Myymälämme henkilökunta koostuu kokeneista ammattilaisista. He ovat aina valmiita vastaamaan kysymyksiisi ja tarjoamaan asiantuntevaa neuvontaa.

Silmälääkäri ja Optikko

Silmien terveyden ylläpito on meille ensisijaisen tärkeää. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, kuten näöntarkastuksia ja silmänpainemittauksia. Silmälääkärimme tekevät perusteellisia tutkimuksia ja varmistavat, että mahdolliset silmäsairaudet tai näköongelmat havaitaan ja hoidetaan ajoissa. Voit siis luottaa siihen, että terveytesi on hyvissä käsissä.

Myymälämme tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita silmälaseja ja aurinkolaseja eri tyyleissä ja hintaluokissa. Olipa tyylisi sitten klassinen, trendikäs tai sporttinen, meiltä löydät varmasti sopivat kehykset ja linssit. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat silmälasit, jotka sekä täyttävät näkemisen tarpeesi että heijastavat omaa persoonallisuuttasi.